OMG

One More Gallery

One More Gallery


Oh My God var Mortens udbrud, da jeg foreslog at vi skulle åbne et galleri i Odense. Det blev til projektet OMG, som hurtigt blev til One More Gallery - med et lille glimt i øjet.


Vi flyttede til Gersø på Nordfyn i begyndelsen af 2022, efter mange år i Nordsjælland, hvor vi havde sommergalleriet Die Kunsthalle Liseleje


Min passion for kunst og formidling kom hurtig i spil, da jeg blev tilknyttet galleriet albert contemporary i Odense.  


Gallerist Jonathan Kvium introducerede mig til det fantastiske kunstnermiljø og opfordrede mig til at gå igang med at formidle kunst på egen hånd.


Efter en del overvejelser blev det i første omgang til en succesfuld gruppeudstilling på Filosoffen Odense i påsken 2023. Vi åbnede One More Gallery i november 2023, i den hyggelige Overgade i centrum af Odense.


Min baggrund er en bachelor i Kunsthistorie fra Københavns Universitet samt mange år som billedkunstlærer.   Kunstnerne du vil møde i galleriet er farverige, finurlige, interessante og positive - og så er priserne på deres værker fornuftige. 


Vi glæder os meget til at byde alle velkommen. Jeg er galleristen, der kan snakke om kunst i timevis og min mand Morten er kustoden der får det hele til at ske.


Anne-Mette Lorenzen, Gallerist.